Vers nieuws

Blijf hier op de hoogte van mijn werkzaamheden, ondernemerschap en evenementen die ik bezoek.

frisse nieuwe stijl

Villa Voice kinderkoor heeft een frisse nieuwe look waar je blij van wordt! Neem een kijkje en lees hoe dit tot stand kwam.
lees verder  >

 

 

21 augustus 2017

lees verder

Responsive website ASDS
Nieuw logo en website

Voor de Adviesraad Sociaal Domein Schiedam heb ik het beeldmerk ontworpen. Het ontwerp voor de website is klaar en deze is in ontwikkeling. Tot die tijd staat er een tijdelijke pagina online die het verhaal van ASDS vertelt... lees verder  >

 

 

9 maart 2017

lees verder

dutch fitness awards

Voor mijn klant Vote Company, en de verkiezingen die ze organiseren, ontwerp ik al een paar jaar van alles en nog wat.

lees verder  >

 

 

6 februari 2017

lees verder

Nieuwe visitekaartjes
Nieuwe huisstijl

Als ontwerper wil ik natuurlijk zelf ook een fantastisch logo en huisstijl hebben. Om mijn logo uit 2013 enigzins op te frissen heb ik het een nieuwe look gegeven. Zelfde vorm ander font en kleur. lees verder  >

 

 

De nieuwe visitekaartjes.

30 december 2016

lees verder

8 december 2016

cases

Bekijk hieronder enkele cases hoe ik, als grafisch ontwerper, te werk ga en welke keuzes ik maak om het doel te bereiken.

 

Meer dan 'het ziet er leuk uit'

Je kunt bij mij terecht voor het ontwerpen van bijvoorbeeld je logo, huisstijl, magazine, iconen e.d. Ook voor online middelen als een website, apps, social media kanalen, dashboards, infographics en een digitale nieuwsbrief ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geloof dat ontwerpen meer is dan iets ‘er leuk uit laten zien’. Dit vak is meer dan een mooi lettertype en kleurtjes kiezen. Ik streef altijd naar heldere, functionele en gebruiksvriendelijke oplossingen die écht werken voor jouw organisatie, product of dienst.

 

Onderscheidend en verrassend

Door mijn jarenlange en brede ervaring weet ik wat wel én niet werkt. Ik raak de kern van de boodschap en vertaal je doelstellingen effectief voor jouw klant of doelgroep. Creatief onderscheidend en altijd verrassend. Voor elk doel en voor elke doelgroep krijg je een creatieve oplossing op maat. Met mijn brede netwerk van ervaren webdevelopers, fotografen, drukkerijen en copywriters kan ik een totaaloplossing bieden als er andere disciplines nodig zijn.

 

 

 

 

Meer weten?

Neem gerust contact met mij op via mail of mobiel. Het maakt niet uit of dit voor een vraag is of voor een kop koffie om eerst even kennis te maken. Wie weet leidt het tot een mooie samenwerking.

trots bier

Poster ontwerp, fotografie en beeldbewerking voor Rotterdams trotste biertje.

bekijk de case

Open Terras

Ontwerp van de hele stijl en o.a. de poster, flyer en responsive website.

bekijk de case

wat kan ik voor je betekenen?

Responsive website ASDS