creatief onderscheidend en altijd verrassend

Ik streef altijd naar heldere, functionele en gebruiksvriendelijke oplossingen die écht werken voor jouw organisatie, product of dienst.

Meer dan 'het ziet er leuk uit'

Je kunt bij mij terecht voor het ontwerpen van bijvoorbeeld je logo, huisstijl, magazine, iconen e.d. Ook voor online middelen als een website, apps, social media kanalen, dashboards, infographics en een digitale nieuwsbrief ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geloof dat ontwerpen meer is dan iets ‘er leuk uit laten zien’. Dit vak is meer dan een mooi lettertype en kleurtjes kiezen. Ik streef altijd naar heldere, functionele en gebruiksvriendelijke oplossingen die écht werken voor jouw organisatie, product of dienst.

 

Onderscheidend en verrassend

Door mijn jarenlange en brede ervaring weet ik wat wel én niet werkt. Ik raak de kern van de boodschap en vertaal je doelstellingen effectief voor jouw klant of doelgroep. Creatief onderscheidend en altijd verrassend. Voor elk doel en voor elke doelgroep krijg je een creatieve oplossing op maat. Met mijn brede netwerk van ervaren webdevelopers, fotografen, drukkerijen en copywriters kan ik een totaaloplossing bieden als er andere disciplines nodig zijn.

 

 

 

 

Persoonlijk en duidelijk

Je wilt duidelijkheid over kosten en verwachtingen. Dat komt goed uit want dat is het startpunt van onze samenwerking. Je hebt in mij één aanspreekpunt. We maken duidelijke afspraken zonder nare verrassingen achteraf. Ik hanteer eerlijke en betaalbare tarieven.

Het resultaat

Je wilt een fantastisch eindresultaat. Een ontwerp dat onderscheidend en functioneel is. Creativiteit die jouw product, idee of dienst weet te verkopen. Dit wil ik ook. Daarom ga ik door tot jij tevreden bent. Dé reden waarom veel opdrachtgevers steeds weer terug komen bij Daniel Wark.

 

Meer weten?

Neem gerust contact met mij op via mail of mobiel. Het maakt niet uit of dit voor een vraag is of voor een kop koffie om eerst even kennis te maken. Wie weet leidt het tot een mooie samenwerking.

contact info

profielfoto

Daniel Wark (1974) heeft jaren ervaring als ontwerper voor verschillende reclamebureaus. Sinds 2014 werkt hij als zelfstandig grafisch ontwerper. Hij ontwerpt voor diverse opdrachtgevers en is in te huren voor losse opdrachten of op freelance basis voor langere periodes of grote projecten. Hij streeft altijd naar praktische en verrassende oplossingen, of het nu voor drukwerk is of online.

Referenties

Mijn klanten aan het woord.

Ontwerpproces verloopt vlot

Daniel is al jarenlang onze ontwerper voor alle communicatie-uitingen die we nodig hebben. Dit varieert van logo’s, flyers, posters, banners, websites en landingspagina’s. Hij is telkens in staat om onze ideeën te vertalen naar aansprekende beelden en weet onze feedback snel te verwerken waardoor het ontwerpproces vlot verloopt. Daarbij is het nooit een probleem om tussendoor even een variant te maken of een wijziging door te voeren. Kortom: we werken heel prettig samen met Daniel.

 

– Marcel Demper, Vote Company

Een plezier om mee te werken

Daniel heeft een aantal mooie flyers en leaflets voor ons ontwikkeld. Hij denkt mee, werkt snel, is professioneel en komt met leuke voorstellen. Een plezier om mee te werken!

 

– Nadia van Teffelen, Gemeente Schiedam

profielfoto
profielfoto